För ett fritt och enat Norden!

Rösta på Nordiska motståndsrörelsen i EU-valet!

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet. Samtliga riksdagspartier, inklusive Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet (som tidigare varit av annan uppfattning), tycker att Sverige ska kvarstå i EU.

Om du anser att Sverige borde lämna EU kan du alltså inte rösta på något av riksdagspartierna i Europaparlamentet utan att vara en hycklare. Det spelar nämligen ingen roll vilket parti du sympatiserar med i vanliga fall, eller vilka du röstade på i riksdagsvalet i höstas – vill du att Sverige ska lämna EU så måste du också visa det genom att lägga en röst på ett parti som kräver att Sverige ska ut ur EU. Inte för att en röst, eller ens en miljon röster, på ett EU-kritiskt parti kommer att ta Sverige ut ur EU, utan för att det sänder en tydlig signal till Bryssel, Sveriges riksdag och världens härskare.

Signalen går inte att få tydligare än genom att rösta på det parti etablissemanget avskyr allra mest – nämligen Nordiska motståndsrörelsen!

Nordiska motståndsrörelsen har bekämpat EU-globalisterna i 20 års tid. Vi är också det enda alternativ i Sverige som erbjuder ett faktiskt alternativ till EU – visionen om ett fritt Norden.

Vi ger dig inte något politiskt program med frågor vi skulle vilja driva från Europaparlamentet. Vi ger dig inga kandidater på någon lista. Vi ger dig inga fagra ord eller vallöften. Det enda du får av oss – oavsett om du röstar på oss eller inte – är en garanti om fortsatt kamp för Norden – mot globalismen. För vårt folk – mot EU. Tycker du det låter bra borde du i det minsta visa det med en röst, men ännu hellre, genom att ansluta dig till kampen!

Vill du ha mer inspiration rekommenderas du att lyssna på de bägge tal som framfördes av representanter för Nordiska motståndsrörelsen angående EU-valet på Mynttorget den 12 maj eller att lyssna på podcasten Ledarperspektivs avsnitt om ämnet. Här hittar du talen och här hittar du podcasten.

Så här gör du för att rösta på oss:
Det kommer inte att finnas några tryckta valsedlar med vårt namn vare sig att beställa eller utplacerade på ditt valkontor. Istället tar du en tom valsedel på valkontoret och på den skriver du Nordiska motståndsrörelsen. Inget mer och inget mindre.

Tack på förhand för ditt stöd. Leve vår nordiska nation – död åt globalisternas union!

Kommentarsfältet är stängt

Tema av Anders Norén